joi, 11 octombrie 2012

BioFresh Olive Oil – Ultra Hidrating OLIVE Body Lotion


Am cumparat aceasta lotiune de corp de pe litoralul bulgaresc, in cautarea, urgenta, a unei lotiuni hidratante dupa plaja.  Am ales-o pe aceasta pentru ca nu continea parafina, imediat dupa apa, ci ulei de masline. Producatorul spune ca este un produs natural si ca nu contine parabeni.
Si-a facut treaba in privinta micilor iritatii solare pe care le aveam, dar si ulterior a fost foarte utila pentru hidratare. Cred ca am platit pe ea 7-8 leva, insemnand pana in 20 de lei, chiar accesibila pentru un produs cu ingrediente bio.





Ingredientele sunt: AQUA, OLEA EUROPEA OIL, DIMETHICONE, HIDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCERIN, CETEARETH 25, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL/ HIDROGENATED CASTOR OIL, COPERNICA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, POLIACRILAMIDE/ C13-14, ISOPARAFFIN/ LAURETH 7, HIDROLIZED WHEAT PROTEIN, PHENOXYETHANOL, CAPRYL GLYCOL, PANTHENOL, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, PARFUM.


Pentru cine are intoleranta la siliconi,  nu e o alegere buna, pentru ca are printre primele ingrediente in lista dimethicone. Ph-ul testat de mine a fost undeva intre 6-7, adica neutru.


Din pacate nu stiu unde se gaseste in Romania, probabil ca exista distribuitori, e o crema pe care as mai cumpara-o, si as incerca si alte produse din gama lor.
Producatorul este Bio Fresh din Bulgaria, unul din cei care fabrica si foarte cunoscutele produse cu ulei si apa de trandafiri, au si site http://www.biofresh-bg.com/.  Pe internet, diverse pagini, produsele sunt muuult mai scumpe decat la micile shopuri de pe litoral.


Un comentariu:

  1. Buna Monica! Acum am vazut aceasta postare. Te pot ajuta cu ceva informatii, chiar daca este o postare mai veche. Lotiunea de corp amintita in postare ta o poti gasi in Romania la pretul 18 lei. Ai aici un link direct catre produs. http://www.cosmeticebiofresh.ro/lotiune-de-corp-ultra-hidratanta-olive-oil-200ml.html .
    Pe pagina http://www.cosmeticebiofresh.ro sunt toate gamele de produse de la producatorul bulgar Bio Fresh. Sper ca am fost de ajutor. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere