joi, 11 octombrie 2012

Gerovital Plant - Stop Acnee - Crema ultra activa

Aceasta crema face parte din gama Stop Acnee de la Gerovital. Am cumparat-o strict pentru tratamentul unor cosuri imediat ce apar. Este o cremuta mica, in tub cu dozare de cantitati mici, 15 ml. M-a costat in jur de 12 lei.
Are in compozitie oxid de zinc, acid lactic si sulf. Nu stiu de ce nu au pus in ea acid salicilic in loc de cel lactic, ar fi fost mult mai eficienta pentru dizolvarea sebumului in exces din pori.

Pana acum am folosit-o de cateva ori. Nu e nici pe departe o crema ultra activa, dar cred ca totusi a avut un aport in vindecarea unor imperfectiuni (impreuna cu Skinoren-ul).





Producatorul afirma ca are eficacitate antiacneica demonstrata clinic de 83 %. Asta folosind toata gama lor  (gel curatare, fluid purificator, crema, baton corector). Depinde si ce tip de acnee...si daca problemele tenului sunt generate de acnee. Ei recomanda gama doar pentru acnee.

Ingredientele: AQUA, GLYCERYL STEARATE, CETARYL ALCOHOL, ALCOHOL DENAT, ZINC OXIDE, CETEARETH-20, LACTIC ACID, ISOPROPYL MISTRATE, GLYCERIN, BOSWELLIA SERRATA RESIN EXTRACT, DIPROPYLENE GLYCOL, SULFUR, STEARIC ACID, PROPYLACRYLAMIDE, C13-C14 ISOPARAFFIN, LAURETH 7, PHENOXYETHANOL, METYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, OCIMUM BASILICUM (BASIL) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, PHASEOLUS VULGARIS (KIDNEY BEAN) EXTRACT, HEDERA HELIX (IVY) EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, TRICLOSASN, MENTHOL, EDTA, BHA.

Are ceva alcool in ea, teoretic iritant :) are si ceva extracte iritante la sfarsitul listei, dar in cantitati neglijabile, probabil, pentru ca se aplica doar pe zonele afectate, nu mai conteaza ca au potential iritant, important e sa omoare bacteriile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu