miercuri, 2 ianuarie 2013

Gerovital Plant Forte - AHA Antiage Cream


Este o crema din gama Gerovital Plant Forte, o crema exfoliata. Efectul anti-imbatranire este dat de exfolierea pielii prin acizi in ordinea concentratiei: lactic, glycolic, malic, citric. Nu e cazul sa vorbim de antioxidanti sau hidratare, in principal crema are rol de exfoliat chimic usor. Dar nu pentru asa-zisul efect anti-age am cumparat-o ci pentru exfolierea zilnica. La un pret de aprox 25 lei este cea mai ieftina solutie exfolianta de pe piata. Pacat ca nu are si acid salcilic, pacat.


Mai are si ceva substante din plante in compozitie (unele cu potential iritant - nu si in cazul meu din fericire) colagen, elastina, etc dar acizii AHA primeaza.
Voi scrie mai multe despre aceasta crema- exfoliant cand voi avea mai mult timp dar si o parere exacta.

Ce pot sa spun ca o folosesc cam de 2-3 ori pe saptamana, seara, de vreo 2 luni, si din pacate pana acum am avut un program regulat in prima luna dar in a doua nu am mai tinut sirul. Efectul de a doua zi este spectaculos. Tenul se curata de pielea moarta, de impuritati, chiar si de sebumul in exces, este mai luminos, previne aparitia punctelor de grasime si cosurilor(dupa o luna de folosire cu frecventa redusa pielea de pe fata se decoloreaza ceva mai mult decat cea de pe corp, pentru ca ritmul de exfoliere este mai mare.



De ce e bine sa se foloseasca seara: ca orice exfoliant ziua poate sa sensibilizeze pielea la actiunea razelor solare (chiar daca e innorat) iar dimineata trebuie folosit factor de protectie.

Se gaseste prin unele farmacii sau pe internet, nu am vazut-o pe rafturi supermarketuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu